23795030_10210390640672888_8123151815727049531_n.jpg

Moi

Kuulumisia

Kuulumisia

Duunihässäkkä on pitänyt Valaan kotimaisemissa, pientä kaupunkiajoa harrastin kun henkilöautoni oli huollossa. Pakko sanoa että ei kaikista näppärin auto parkkeerata keskustassa. Toisaalta keskustaan ei pitäisi mennä autolla ollenkaan, mutta nyt oli pakko jotta sai tavarat roudattua.

Ajatuksena oli mennä tänä viikonloppuna jonnekin lähimaastoon yöksi, sitten muistin että mulla on lauantaina opetuspäivä.. Se tosin loppuu jo kello 15 joten ehkä sitä sen jälkeen voisi mennä jonnekin tuojottelemaan pimeyteen.

Uusi moottori on todella jeppis, vääntää paljon paremmin kuin edellinen ja tuntuu että muutama hevosvoima olisi tullut lisää. Siitä ei tuossa autossa ole mitään haittaa.

Pikkusen olisi autossa duuniakin, helma pitäisi hitsata jotta voi käydä katsastamassa. Sisävalaistusta pitäsi vaihtaa ledeiksi, osa on jo mutta ns. yleisvalo pitää vielä ratkaista.
Sähköä ei viitsisi turhaan kuluttaa vanhanaikaisilla valoilla joten lediä tilalle.

Reissukärpänen on purrut mua jo vuosia sitten todella kovaa. Oon reissannut suht paljon, mutta tuntuu että mikään ei riitä.
Reppureissu on kutkutellut mieltä jo tovin, pari vuotta sitten reissasin reppu selässä pitkin Kuubaa kolme viikkoa. Kohta on aika tehdä seuraava kiertomatka. Viime viikonloppuna ostin lennot hieman kauemmaksi, en vielä kerro minne, koska kaikki nuorisolaiset blogeissaan ja vlogeissaan haluavat pitää lukijoita/katselijoita jännityksessä, teen minä samoin :)

Tänään vietän itsenäisyyspäivää hyvän ruoan ja seuran parissa.
Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi ja suomalaiset.

IMG_2019.JPG
Seikkailu jatkuu

Seikkailu jatkuu

Linkkivinkkejä

Linkkivinkkejä

0