23795030_10210390640672888_8123151815727049531_n.jpg

Moi

Tilannepäivitys

Tilannepäivitys

Ensiksi halua kiittää kaikesta tuesta jonka olen saanut Suuren Valkoisen Valaan moottoririkon jälkeen. Tuntuu jopa hämmentävältä miten paljon olen saanut vinkkejä ja apua auton saamiseksi takaisin tien päälle. Ilmeisesti Suuren Valkoisen Valaan sympatia on tehnyt vaikutuksen muihinkin kuin minuun.

Iso Kiitos!

Sitten tähän hetkeen. Tänään perjantaina on alkanut moottorin vaihto Oulussa, Välivainion Bensis -nimisellä korjaamolla. Tähän väliin vinkki, jos joskus tarvitset Oulussa korjaamopalvelua niin mene tuonne. Mahtavia tyyppejä.
6.11. kello 5:30 hain Käpylän Shelliltä peräkärryn Rangen perään ja suuntasin veljeni Danin kanssa kohti Jämsänkoskea. Sieltä ostin pari vuotta uudemman, mutta samoilla kilsoilla olevan Ducaton 2.5l TD -moottorin. Lyötiin kone kärryyn, fyrkat vaihtoi omistajaa ja matka jatkui kohti Oulu.

Oulussa oltiin kolmen maissa, siitä pikainen palaveri korjaamon kanssa, moottori heille ja Rangen keula kohti Stadia jossa oltiin aika tarkkaan kello 00:00
Mukava lisä paluumatkalle tuli kun pikkusen Oulun jälkeen oli maantiellä kaksi hirveä. Pimeässä ja tihkusateessa ne näkyi aika viime tinkaan. Onneksi ei osunut ja onneksi niitä ei enää loppumatkasta näkynyt. Kävin vielä ruiskimassa kärryn puhtaaksi, palautin sen ja sitten olikin ihan kiva ajella himaan ja ottaa pienet tirsat.
Pikkusen vajaa 1300km olisi ollut paljon rankempi ilman juttuseuraa joten kiitos Dan kun lähdit messiin.

Nyt odottelen kuumeisesti koska pääsen hakemaan Valaan kotiin. Ensi viikolla on yhdet kuvaukset ja yksi isompi puhekeikka mutta toivottavasti sinne väliin mahtuu junamatka Ouluun.

Road Trip

Road Trip

Uusi moottori

Uusi moottori

0